Завантажте мобільний додаток сайту

У Дніпрі на базі обласної дитячої лікарні, де рятують маленьких пацієнтів в тому числі і з Нікополя та регіону, з’явилася школа для дітей, які змушені тривалий час перебувати на лікуванні. Про це NikopolNews повідомляє, посилаючись на сюжет ТСН.

Цей навчальний заклад називають "школою супергероїв", адже, щоб сидіти на уроках, учням доводиться проявляти справжню мужність і часто перебувати на зайняттях під крапельницею. Зазвичай це діти з онкологічними чи іншими важкими хворобами.

Проте, юним школярам подобається навчання. Більше того, вони вкрай його потребують, адже спілкування з однолітками для них важливе. Це відволікає їх від сумних лікарняних буднів і робить життя більш насиченим.

Така школа дуже потрібна. У сина навіть з’явився блиск в очах,

- радіє мама одного з пацієнтів.

У школі є мультимедійна дошка, магнітно-маркерна стіна і навіть планшети з новими освітніми програмами. Усе, аби діти могли легше засвоїти матеріал.

Уроки проводять вчителі, які працюють в одній зі школ неподалік лікарні. Навчання добровільні, батькам треба лише написати заяву.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал, щоб оперативно отримувати новини Нікополя і регіону

Раніше ми повідомляли: У Нікополі та регіоні загудуть сирени
Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне