никополь, нікополь, Нікополь, Никополь

Нещодавно Nikopolnews повідомляв про можливу наявність небезпечних продуктів харчування у торгівельній мережі міста. Сьогодні ми отримали нову інформацію щодо інших небезпечних продуктів.

Нікопольське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області попереджає мешканців м. Нікополь про фальсифіковані продукти харчування, які можуть з’явитись в реалізації у торгівельній мережі та на ринках. Про це йдеться у повідомленні на сайті НМР.

Завантажте мобільний додаток сайту

«До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF:

- від 01.10.2019р. № 2019.3440 стосовно виявлення міді в замороженому фруктовому пюре, що експортувалося з Франції (виробник: Boiron Freres SAS ) до України (ТОВ «Гранде дольче);

- від 03.10.2019 №2019.3467 стосовно виявлення шига-токсину продукуючої кишкової палички Escherichia coli та Listeria monocytogenes у сирі «Бетмаль», виготовленого з сирого молока у Франції, експортованого з Франції (виробник Le Moulis) до окремих держав-членів ЄС, і в тому числі до України - ТОВ «Бюро Він»;

- від 16.10.2019р. № 2019.3598 стосовно виявлення арсену і ртуті у дитячому харчування з тунцем та овочами, що  експортувалося з Чеської Республіки (виробник: Slovacka Fruta a.s. – AP-N:CZ314) до України (ТОВ «Смарт Фемілі»).

Направляємо в порядку інформування та вжиття відповідних заходів у разі виявлення невідповідностей. Таким чином суб’єктам господарювання, які здійснюють реалізацію або обіг харчових продуктів у разі виявлення вищезазначеної продукції, необхідно терміново вилучити таку продукцію з обігу, щоб не наразити на небезпеку споживачів», — сказано в повідомленні.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне