Про Момо знімуть фільм жахів

Завантажте мобільний додаток сайту

Про інтернет-персонажа Момо знімуть повнометражний хоррор. Фільм розробляє американська студія Orion Pictures і японський продюсер Takashige Ichise , відомий за картинами «Дзвінок» і «Прокляття».

Образ Момо з'явився завдяки скульптурі «Мати-птиця» співробітника японської студії спецефектів Кейсуке Айсо, якого надихнули легенди про Убуме. В японському фольклорі вважається, що Убуме може стати жінка, яка померла при пологах, і чий дух поім переслідує людей.

ImageObject

Після того, як скульптура була представлена на виставці в Токіо у 2016 році, образ Момо став вірусним - користувачі WhatsApp лякали один одного тим, що Момо прийде до учасників челенджу, якщо вони не виконають певні, часто травмонебезпечні, завдання. Персонаж нібито знав все про людей, які беруть участь в грі. Також ходять чутки про загибель кількох дітей, які приймали участь у грі, але офіційного підтвердження тому немає.

У сюжеті фільму буде йтися про моторошне спілкування персонажа з дітьми у мережі. Крім того екранізація буде розповідати передісторію Момо, як стародавнього духу.

Назва майбутньої картини наразі невідома.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне