Завантажте мобільний додаток сайту

У водоканалі Нікополя попереджають мешканців про шахраїв. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на офіційному сайті підприємства.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, сьогодні 1 жовтня, в КП Нікопольводоканал почали надходити дзвінки від абонентів про те, що ходять люди і представляються працівниками водоканалу по роботі з пільговою категорією населення. Проникають в квартиру під приводом перевірки стану водопроводу і пропонують оформити кредит на придбання обладнання з очищення води за пільговою ціною.

У водоканалі звертають увагу мешканців Нікополя бути уважними і не потрапляти на хитрощі шахраїв, адже підприємство наданням подібних послуг не займається, а також кожен працівник водоканалу зобов’язаний носити при собі посвідчення особи та пред’являти його за першою ж вимогою споживача.

Якщо до вас завітала підозріла особа, котра назвалась працівником водоканалу, попросіть її пред’явити посвідчення, якщо ж сумнів не зник — зателефонуйте до КП “Нікопольводоканал” (0566) 688-391, 050-762-63-03, 097-537-18-35, аби уточнити, чи направлявся вказаний працівник за вашою адресою.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне