Завантажте мобільний додаток сайту

У Нікополі відбудеться мирна протестна акція проти капітуляції України у війні з РФ. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення волонтера Людмили Яремчук у Фейсбуці.

Як стало відомо NikopolNews , приводом для проведення акції стали події останніх днів, коли рішенням головного командування українську армію роззброюють.

Акція відбудеться 27 липня о 19:00 біля Нікопольської міської ради.

Людмила Яремчук написала:

«Наша армія - миру гарант, а Росія - окупант!!! 27 липня о 19-00 год. ми долучаємося до мирної, протестної акції. Місце проведення Нікопольська міська рада.

Фактично, оголошуючи «перемир’я», влада знезброїла нашу армію: Ми позбавлені права відкривати вогонь у відповідь. Ми мішень. Ми позбавлені права вести розвідувальну діяльність. В умовах бойових дій це означає, що армії «викололи очі». За будь який опір агресору нас можуть притягнути до дисциплінарної відповідальності.

Росія практично перетворюється на спостерігача. Україну змусять домовлятися з так званими ЛДНР. Якщо Україна зголоситься на цей крок – ми отримаємо поразку у війні. Цього не можна допустити. Ми не дамо роззброїти нашу армію і перетворити наших вояків на безпорадні мішені. Змусимо президента дотримуватись Конституції України! Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, є обов'язком громадян України. Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України!!

Змусимо президента дослухатись до народу, та захистити Україну від навали рашистів та бандформувань!!!!

Організатор ГО "Всеукраїнське товариство ветеранів АТО"

Координатор: Людмила 0990212347»

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне