Завантажте мобільний додаток сайту

В Никополе неизвестные вандалы разрушили часть только-только установленной бетонной ограды вокруг детского сада «Барвинок» на поселке Северный. Об этом NikopolNews сообщает, ссылаясь на публикацию на страничке указанного дошкольного заведения.

Напомним, красивую ограду удалось установить после победы соответствующих проектов в «Бюджете участия» Никополя. Воспитатели и родители малышей очень радовались, что удалось добиться поставленной цели. Забор установили на средства из городской казны, то есть, за счет налогов горожан. Но кому-то он помешал…

Доброго дня!

Сказати, що здивовані - ні. Після скоєного у парку біля клуба «Ровесник» - розбитих ліхтарів, вирваних сміттєвих урн та інше, було очікувано.

Дуже просимо вас, жителів Північного селища не бути байдужими, можливо хтось із вас бачив, але мовчить, чи то від страху, або від байдужості.

Поки ми будемо мовчати - ці вандали будуть розбивати і громити, те що збирається по крупицях і робиться для нас і наших дітей.

А ми впевнені, що ці нелюди приведуть своїх дітей чи онуків у наш садок,

- написали сотрудники детского сада сегодня, 10 января.

Щоб оперативно отримувати новини Нікополя і регіону, підписуйтесь на наш Телеграм

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне