Завантажте мобільний додаток сайту

Нині непрості часи для більшості. Особливо ж важко сім’ям, де хворіє дитина. А якщо таких дітей двоє? І їх виховує одна мама, яка не може працювати, бо змушена  забезпечувати догляд в режимі 24/7. Складно уявити. Нікому не побажаєш. 

Саме в таких обставинах живе багато років нікопольська родина Білецьких. NikopolNews розповідає про неї, посилаючись на БФ «Дітям Нікополя», який опікує двох хлопчаків – Максима і Георгія. У дітей великі проблеми зі здоров’ям. Регулярно потрібні обстеження, ліки, спеціальне харчування – безлактозна, безглютенова дієта.

Хлопці не можуть їсти звичайний хліб чи булочку, сардельку, морозиво чи шоколадний батончик. Це для них табу. Кожного місяця, а буває на тиждень декілька разів, діти часті гості у медичних лабораторіях,

розповідають у фонді.

Нещодавно Фонд сплатив ЕЕГ одному з хлопців — Максиму. На фоні приймання протисудомних препаратів у нього погіршився стан. Результати невтішні. Через загострення епілепсії й порушення амінокислот з'явилися поведінкові порушення. Постійні головні болі та нудота.

У Жорика теж постійна нудота, а ще зниження рівня цукру в крові, через що довелося купити глюкометр. Швидка втомлюваність, підвивихи та біль в суглобах, важко ходити.

Наразі хлопцям потрібно їхати до Харківського медико-генетичного центру. Необхідно буде здати багато дороговартісних аналізів та УЗІ.

Багаторічна робота у благодійному фонді навчила бачити закономірності, які , на жаль, деяким дітям дуже шкодять. Маленьке немовля викликає більше бажання допомогти, ніж хлопчисько підліткового віку, який знає, що з ним відбувається і мучиться з того приводу, що так багато в житті проблем зі здоров’ям і маминих сліз... Два наших красеня  зібрали на рахунок лише 750 гривень. Величезне прохання, підтримати родину!

написала директор БФ «Дітям Нікополя» Маргарита Горбаненко.

Якщо ви хочете допомогти хлопцям, ось реквізити фонду:

  • UA113052990000026004060733219
  • ЄДРПОУ 3733828
  • № картки 5169330518257016 (картка відкрита виключно дял благодійних внесків на ім'я директора фонду Горбаненко Маргариту Миколаївну та прив'язана до рахунку Фонду).

Увага, важливо! При переказі коштів для цієї родини, обов’язково вказуйте, ДЛЯ КОГО.

Дякуємо заздалегідь.

Раніше ми повідомляли: У Покрові свої творчі роботи презентували діти з особливими освітніми потребами

Щоб оперативно отримувати новини Нікополя і регіону, підписуйтесь на наш Телеграм

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне