Завантажте мобільний додаток сайту

Власник кафе «Три накати» Володимир Лахін звернувся до нікопольців з проханням розповсюдити інформацію про випадок, який стався біля його закладу влітку 2020 року. Про це NikopolNews повідомляє, посилаючись на пост Володимира у Фейсбуці.

Чоловік розповів, що влітку на пірсі біля кафе «Три накати» у дитини впав у воду телефон. Хлопчик, на вигляд 10-12 років, дуже переймався через це і плакав. Казав, що його буде сварити мама.

«Мені було його дуже шкода, але вода була зелена, і щось знайти було неможливо. Та зараз вода дуже чиста і моя жіночка побачила мобільний телефон. Так що, власники приходьте та забирайте»,

написав Володимир Лахін.

Звісно, телефон після такого довгого перебування у воді вже навряд чи реально повернути до «життя». Але, можливо, його захочуть розібрати на деталі. В будь якому випадку, Володимир прагне знайти власника, аби він сам вирішував, що робити зі своїм телефоном.

«Це можуть бути запчастини. Хай власник вирішує. А саме головне - мати буде знати правду, що син не брехав»,

написав нікополець.

Кафе «Три накати» на узбережжі Каховського водосховища у Нікополі

Щоб оперативно отримувати новини Нікополя і регіону, підписуйтесь на наш Телеграм

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне