Завантажте мобільний додаток сайту

У Нікополі прийнято зміни до Програми партиципаторного бюджетування на 2020 рік. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на офіційній сторінці «Бюджету участі».

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, зміни стосуються розміру суми, яку буде виділено, процесу голосування тощо.

Нагадаємо, у Нікополі партиципаторне бюджетування (бюджет участі), яке сприяє вирішенню найбільш актуальних проблемних питань відповідно до поданих проектних ідей мешканців, реалізується вже декілька років підряд.

Цього року бюджет конкурсу становив 1,5 млн.грн. для виконання 30 проектів-переможців вартістю 50 тис.грн. кожний. На сьогодні тривають роботи з реалізації проектів, які до 1 листопада будуть завершені.

У 2020 році продовжиться реалізація Бюджету участі в м.Нікополі.

Так, рішенням міської ради від 30.08.2019 №18-53/VІІ «Про внесення змін до міської програми «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м.Нікополь на 2016-2020 роки»» затверджено такі зміни на 2020 рік:

  • збільшено фінансування конкурсу з 1,5 млн. грн. до 2,2 млн.грн. для реалізації 22 проектів;
  • збільшено граничну вартість одного проекту з 50 тис.грн. до 100 тис.грн.;
  • голосування за проекти додатково здійснюватиметься у терміналах самообслуговування «Приватбанку»;
  • строк реалізації проектів - до 1 жовтня.

Наступний конкурс партиципаторного бюджетування планується розпочати у січні 2020 року. Тому, шановна громадо, слідкуйте за анонсами на офіційному сайті міської ради та у групі «Бюджет участі. Нікополь» у соцмережі Facebook про дати проведення навчальних форумів та консультацій для авторів проектів.

Вже сьогодні можна починати пошук креативних ідей та однодумців, щоб зробити наше місто кращим та комфортнішим для проживання.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне