Завантажте мобільний додаток сайту

На Нікополь, як і на всю Дніпропетровську область насувається негода. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі працюють в посиленому режимі. Про це NikopolNews повідомляє, посилаючись на прес-службу компанії.

У Дніпропетровській області оголошено штормове попередження. За інформацією Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології, у період з 18 по 20 вересня в області пануватиме арктичний циклон з різким похолоданням та посилення вітру до 20 метрів на секунду. Негода може призвести до аварійних відключень в регіоні.

У зв’язку з погіршенням погодних умов та штормовим попередженням аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі переведені у посилений режим та працюватимуть 24/7, аби забезпечити клієнтів надійним електропостачанням.

«ДТЕК піклується про своїх клієнтів та робить усе, аби в їхніх оселях завжди були світло та комфорт. Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують посилене чергування і готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби»,

– повідомив генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є, – енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – повідомте про це у кол-центр ДТЕК Дніпровські електромережі за телефонами (056) 790 99 00, (066) 790 99 00 або (067) 790 99 00, на сайті компанії або через сторінку Facebook.

ДТЕК Дніпровські електромережі нагадує також про необхідність дотримання правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів та ні в якому разі не торкатися його. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор, – прохання повідомляти про це в кол-центр.

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне