Завантажте мобільний додаток сайту

Щороку Національний проект «Педагогічний Олімп України» називає колективи, що мають високі результати навчальної та виховної діяльності, а також кращих педагогів,  які зробили індивідуальний внесок в освіту і виховання. Серед найкращих в цьому році – дитсадок Покрова, повідомляє NikopolNews , посилаючись на офіційний сайт Покровської міської ради.

Зазначається, що ідея та реалізація проекту належить Інституту проблем виховання  НАН України, Національній академії педагогічних наук України та спілці освітян України за участі Офісу Президента України, Верховної Ради України, Комітету Верховної Ради України.

Досягнення кращих професіоналів, новаторів, творчих педагогів-дослідників і фахівців освіти вносять до Почесної книги Педагогів України.

«Приємно, що цьогоріч  серед найкращих і освітяни Покрова. Досвід роботи педагогів КЗДО №21 «Казка»  висвітлено у презентаційному виданні. За вагомий внесок у розвиток національної системи освіти колективу присвоєно почесне звання «Лідер освіти України» – 2020.  Керівника закладу Інну Дощенко нагороджено Почесною грамотою. Покровчани продемонстрували високий фаховий потенціал та вагомі професійні здобутки»,

повідомляють у прес-службі міського голови Покрова.

Вітаємо і бажаємо подальших досягнень на такій важливій ниві!

Щоб оперативно отримувати новини Нікополя і регіону, підписуйтесь на наш Телеграм

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне