Завантажте мобільний додаток сайту

Як стало відомо NikopolNews, компанія «Google Україна» оприлюднила найпопулярніші пошукові запити українців у 2019 року. Про це повідомляє Ліга.Новости.

Так, найпопулярнішим пошуковим запитом 2019 року в Google Україна стала «Гра престолів 8 сезон».

Другий за популярністю  — запит «Зеленський», а на третьому місці — «Юлія Началова».

Крім того, українських користувачів Google цікавили результати виборів в Україні і дебати кандидатів у президенти, новини про Анастасію Заворотнюк, серіал «Чорнобиль» і конкурс «Євробачення 2019».

У категорії «Персона» українці найчастіше шукали інформацію про Володимира Зеленського, Анастасію Заворотнюк та Петра Порошенка. Крім того користувачі Google цікавилися артистами MARUV, Потапом і Біллі Айліш.

З людей, які пішли від нас в 2019 році, найбільше запитів було про російську співачку Юлію Началову, реп-виконавця Децла і фешн-директора московського ЦУМу Аллу Вербер.

В категорії «Фільми» в 2019 році українці найчастіше шукали в Google психологічний трилер за мотивами коміксів «Джокер».

Також до списку найбільш популярних фільмів за версією користувачів Google Україна потрапили екранізація історичної повісті Івана Франка «Захар Беркут» і новий фільм Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

«Купівлею року» в Україні став новий iPhone 11. Також українці цікавилися, де купити автокрісло і бустер, а також купівлею квитків МАУ і Укрзалізниці.

Також у 2019 році користувачі хотіли дізнатися, що таке томос, подагра і формула Штайнмаєра.

Намагалися з'ясувати, як зробити Інстаграм темним, як перевірити себе в списках виборців і як їсти авокадо. А також цікавилися чому падає долар, чому Зеленський не прийшов на стадіон і чому в Києві туман.

Найпопулярніші запити:

1. Гра престолів 8 сезон
2. Зеленський
3. Юлія Началова
4. Заворотнюк
5. Результати виборів 2019
6. Децл
7. Чорнобиль
8. Дебати
9. Порошенко
10. Євробачення 2019

Копіювати посилання на матеріал

Національна служба новин - Новини України

×

Повідомлення

Failed loading XML...attributes construct errorCouldn't find end of Start Tag rss line 1Extra content at the end of the document

Зараз популярне